Om oss

Kostnadseffektivt 

 Vi når våra arbetsplatser med hjälp av rep och tillhörande säkerhetsutrustning. I tätorter och innerstäder kan det vara svårt att komma till med liftar eller kranar men med reparbetsteknik når vi våra arbetsplatser enkelt och säkert, och kan utföra arbetet på ett mer kostnadseffektivt sätt.   


Vi är certifierade och arbetar alltid efter säkra branschmetoder.

Minimal påverkan

För att arbeta med Rope Access krävs det att man är certifierad enligt internationella normer. Utvecklingen av tekniker och säkerhetsmetoder drivs framåt av ett fåtal internationella branschorganisationer. Rope Access Electricians arbetar alltid efter säkra branschmetoder.

En av fördelarna med reparbetsteknik är att det både säkert och snabbt går att nå svåråtkomliga platser där arbete ska utföras, med minimal påverkan på andra delar i arbetet eller i området runt omkring.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor eller önskar mer information om vad vi kan erbjuda dig är du alltid välkommen att höra av dig till oss. 
Lättast når du oss via e-post.

E-post: info@ropeaccesselectricians.se

Telefon: 0703 – 68 88 36

Kompetens och planering     

Vårt mål är att alltid noggrant planera, ordna och utföra arbetet utan olyckor, incidenter eller farliga händelser. Vi försäkrar oss alltid om att arbetet utförs på säkraste sätt och utan skador på fastighet, egendom och miljö. 

Precis som i andra liknande arbetsmetoder på höga höjder, så består arbetet i Rope Access av flera delar. Planering, ledarskap, kompetens och lämplig utrustning har alla lika stor betydelse eftersom att de är beroende av varandra för att kunna garantera ett säkert arbetssystem.